Záložky

Woodoku

Hra Woodoku

Woodoku

Woodoku

Pre všetkých, ktorí radi trávia čas riešením rôznych hádaniek, predstavujeme novú hru Woodoku online. Budete musieť prejsť mnohými úrovňami fascinujúcej hádanky. Na obrazovke pred vami bude herné pole rozdelené na rovnaký počet buniek. Pod poľom na nástrojovom paneli sa zobrazia bloky, ktoré majú tiež určitý tvar. Musíte si všetko dôkladne preskúmať. Pomocou myši alebo prsta pretiahnite blok a umiestnite ho na určité miesto na hernom poli. Budete potrebovať všetky bloky, aby ste vytvorili jednu líniu. Potom sa zobrazia body a línia zmizne z obrazovky.
Ako hrať Woodoku?
Pravidlá hry sú veľmi podobné Tetrisu. Musíte vyplniť riadky na hernom poli. Vyplnený riadok sa vymaže a získate body. Hlavný rozdiel medzi Woodoku a Tetrisom - drevené bloky sa musia ručne pretiahnuť a umiestniť na herné pole. Vďaka tomu máte možnosť premýšľať, kde ho umiestniť.
Hrajte Woodoku online na Game-Game.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more