Záložky

Wally

Hra Wolly

Wally

Wolly

Roboti - je umelo vytvorená mechanická stvorenia, aká je jeho štruktúra pripomínajúca živých organizmov. V našom modernom svete, ich použitie je veľmi rôznorodá. Niektoré z nich sú zodpovedné za rôzne automatických procesov zistili niektoré aplikácie v medicíne, zatiaľ čo iné sa používajú vo vesmírnych technológiách. Dnes vám chceme predstaviť hru Wollemi. V ňom sme sa rýchlo dopredu, aby vás v časoch, keď plienkach robot štruktúra. Jeden z vedcov prišiel s robotom schopný vykonávať akúkoľvek akciu pod kontrolou prevádzkovateľa a nazval tento model Wally. Dnes na špeciálnom testovacom mieste, budeme testovať svoje schopnosti. Máme pred sebou na obrazovke bude viditeľných miestach umiestnené na nich s rôznymi pascí v podobe poklesov v krajine a tak ďalej. Ako uvidíme políčka, ktorá môže prepísať týchto zlyhaní. Vašou úlohou je držať robota k bodu na obrazovke označené zelenou vlajkou. Správa pohyb nášho robota, čo môžeme pomocou šípok na klávesnici počítača, alebo šípok na displeji prístroja. Vašou úlohou je tlačí krabice uzavrieť všetky medzery v krajine. Až potom náš hrdina bude cestovať na povrchu a dosiahnuť žiadanú hodnotu. S každou novou úroveň zložitosti bude iba zvyšovať, a počet pascí bude stále viac a viac. Takže budete musieť preukázať svoju starostlivosť a vyriešiť túto hádanku
Wollemi hra je celkom zaujímavé a patrí do kategórie logických hier. Je určený na rozvoj detskej logické myslenie, a samozrejme starostlivosti. Otvorenie Wollemi na našich webových stránkach budete môcť vyskúšať svoju myseľ a snažiť čo najrýchlejšie vyriešiť túto hádanku.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more