Záložky

riskantné cesta

Hra Tricky Trip

riskantné cesta

Tricky Trip

Hory - Koľko nebezpečenstvo čakajú na ne ako ľudia, ktorí sa snažia odovzdať na horských priechodov. Každá osoba, ktorá sa rozhodne, že je čakanie pre veľa nebezpečenstva. V súčasnej dobe je hra Tricky výlet s naším hlavným znakom na svojom aute, budeme cestovať cez pohorie. Našou úlohou sprevádzať náš charakter od počiatočného bodu až do konca a pomôcť mu vyhnúť sa všetkým nebezpečenstvám. Tak, budeme na stroji obrazovky. Musíte ísť cez neho na jeho ceste bude veľa porúch. Teda, bude rozdelená do viacerých líšt. Čo by ste dostať z jedného na druhý budete používať nejaký zdvíhacie zariadenie. Kliknutím myšou na obrazovke uvidíte, ako lezie z radu. Akonáhle sa uvoľníte tlačidlo myši, bude to stvrdne a klesajúci prepojené lišty. Vašou úlohou je pomôcť váš odhad oko vypočítať všetko preto, aby táto linka by spájal lavičky dohromady, a v žiadnom prípade nebola viac či menej, než je potrebné. Koniec koncov, ak sa to stane, o búračke do priepasti a náš hrdina zomrie. Takže krok za krokom budeme mať všetky miesta a získavať body
Hra Tricky Trip celkom zaujímavé a pomôže vám tráviť svoj čas zábavu. Otvorenie Tricky výlet na našich webových stránkach, si môžete vychutnať dobrodružstvo spoločne s naším hrdinom.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more