Záložky

bezhlavý

Hra HeadLess

bezhlavý

HeadLess

Dnes chceme vám predstaviť nové originálne hra celkom bezhlavý. To scenáristi spoločnosť, ktorá vytvorila hračku, by mohol vytvoriť docela temný svet a točiť zaujímavý dej. Pozadie je celkom zaujímavé. V tomto svete žil moriaka menom Tom, ktorý vyrástol v tajomstve a stratiť sa v lesnom hospodárstve. Žil bezstarostný a šťastný každý slnečný deň, ale jedného dňa majiteľ panstva nášho hrdinu skrútené a odsekol mu hlavu. Ale niečo pokazilo, a náš hrdina bol schopný prežiť nejaké rozprávkové módy. A teraz zviera hlavu, vzal nohy na plecia do čarovného zdroja, ktorý je schopný, keď sa čas ísť späť na spustenie prírastku. Ale jeho cesta nebude tak jednoduché. Podľa cesty čaká množstvo nebezpečenstvo a rôznych pascí, ktoré budete musieť skočiť alebo behať. Koniec koncov, keď náš hrdina ocitá v nich, nakoniec umiera. Cestou narazíme vrecia krvi, musíme zbierať je, že by udržanie zdravia, pretože ak to bude kĺzať dolu pás náš hrdina zomrie. S každú úroveň zložitosti zvýši len preto, že správny plán spustiť a ukázať divy obratnosti, ktorý by pomohol náš hrdina
Bezhlavý hra vyvinutá v HTML5 platformy, ktorá umožní hráčom hrať na ľubovoľnom operačnom systéme a akékoľvek devayse, ktorý existuje v súčasnosti vo svete. Tu si môžete stiahnuť bezhlavé do svojho zariadenia alebo hrať to na našich stránkach otvorený v jednom svojom prehliadači. Sme presvedčení, že hra bezhlavý vás zdržovať okamžite, a budete tráviť viac ako jednu hodinu vo vzrušujúce preteky o prežitie.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more