Záložky

Throne Kingdom at war

Hra Throne Kingdom at War

Throne Kingdom at war

Throne Kingdom at War

Stojí za to, aby panovník dal svoju dušu Bohu, najmä ak sa to stalo náhle, keď sa začnú boje o trón. Lesk zlatej koruny priťahuje tých, ktorí sú hodní a úplne nehodní. V amarickom kráľovstve zomrel vládca, ktorý nezanechal len dediča, ani nepomyslel na prijímateľa. Mnoho rokov vládol a držal na uzde niekoľko krajín naraz a po jeho smrti sa všetko rozpadlo. Vitajte v alternatívnej hre Medieval Throne Kingdom at War. Pán pôvodu má každé právo žiadať trón. Dlhá cesta však vedie k dosiahnutiu cieľa, dláždenému mŕtvolami nepriateľov, ako aj tvorivej práci v prospech všetkých subjektov. Po hádkach a sporoch je kráľovstvo v troskách, je čas, aby ste premýšľali o oživení minulosti veľkosti a vybudovaní silnej a silnej ríše. Začať s budovaním budov a štruktúr, zvyšovať vzdelanie občanov na najvyššiu úroveň, budovať akadémiu a vykonávať v nej výskum, aby sa získal prístup k novým príležitostiam. Rozšírte a doplňte armádu o nových vojakov: oštepov, rytierov, šípy, skautov, kavalérie. Trénujte ich a neustále zvyšujte úroveň boja, nešetrite peniaze a sily. Najskôr premýšľajte o ochrane mesta, pretože nepriatelia sa pokúsia zaútočiť bez problémov. Nechajte pevnosť nedobytnú. Neexistuje však nič večné a nezáleží na tom, ako sa posilňujete a rozvíjate, vždy existuje niekto, kto je silnejší. Preto je čas premýšľať o vstupe do Únie alebo o vytvorení vlastného poriadku. Spoluprácou so svojimi susedmi môžete bojovať proti akémukoľvek nepriateľovi bez ohľadu na to, aký silný je. Ale neverte všetkým. Je potrebné myslieť strategicky, s ohľadom na dôsledky vašich krokov, nedopustiť vyrážky. Personifikáciou užívateľa v hre bude hrdina. Je hlavným veliteľom Pána a jeho najbližším spolupracovníkom. Nedovoľte, aby váš šéf nadol, neustále zlepšovať, získavať nové zručnosti, silné zbrane. Hrdina v čele armády v kampaniach ju posilňuje a výrazne zvyšuje šance na víťazstvo. Postupne sa stanete silným a takmer neporaziteľným, čo sa však nestane skoro. Pamätajte však, že medzi najbližšími priateľmi môžu byť nepriateľskí špióni alebo odpadlíci, ktorí predali za cent. Vždy buďte na pozore, nenechajte sa prekvapiť ani armádu. Ospravedlňte Pánove nádeje a pomôžte mu dobyť trón, po ktorom túžite. Funkcie hry
• Skvelá grafika. Všetky detaily sú jasne viditeľné, farby sú sýte a farebné gradácie pomáhajú rozlišovať medzi jednotkami iných ľudí a zemou. • Harmonický zvukový dizajn s príslušnými špeciálnymi efektmi. • Hračka je ponúkaná vo všetkých popredných jazykoch, medzi ktorými je aj ruština. • Spolu s bezplatnou príležitosťou na rozvoj hrania sa poskytuje platený obsah. Pomáha rýchlejšie prejsť o niekoľko krokov a efektívnejšie sa posúva smerom k cieľu. Pre tých, ktorí dávajú prednosť prekonať ťažkosti sami, nastavenia zahŕňajú funkciu blokovania náhodných nákupov. • Účastníci si môžu vytvoriť vlastné objednávky alebo sa pripojiť k existujúcim. • Musíte plniť úlohy, zúčastňovať sa questov a bitiek s ostatnými hráčmi. Čo robiť
Aj keď bola hra vytvorená pre mobilné zariadenia, do svojho počítača si tiež môžete stiahnuť Throne Kingdom at War. Obe možnosti majú svoje pozitívne aspekty. Pri hraní na počítači uvidíte, čo sa deje na bojisku, v celej jeho sláve a detailoch. Hranie na tablete alebo telefóne však bude vždy s vami a umožní vám kedykoľvek sa zúčastniť ďalšej cesty. Počas podujatí sa otvárajú nové príležitosti vo všetkých smeroch:
• Vyrovnanie hrdiny
• Konštrukcia
• Rozvoj území
• Ťažba a výroba tovaru
• Vojenská zručnosť
• Rozšírenie ich pôdy
 
Hra Trónové kráľovstvo vo vojne ponúka zostavenie a vyzbrojenie armády pozostávajúcej z dobre zameraných strelcov, asertívnych obliehacích jednotiek, statočných kopijníkov, nezištných rytierov a pozorných skautov. Každý druh armády potrebuje vhodné uniformy, ale musí sa pravidelne zlepšovať, aby sa zvýšila šanca na víťazstvo. Tento proces má celý reťazec činností od ťažby zdrojov, výstavby budov a výroby rôznych predmetov. Čím viac sa ponoríte do udalostí, tým viac inovácií hra Trónové kráľovstvo vo vojne prináša. Čoskoro sa nedokážu samy vyrovnať s útokmi nepriateľov. V určitom okamihu sa človek nemôže obísť bez podpory spojencov, a preto vstúpiť do aliancií a spoločne podniknúť bitku. Hráči majú možnosť zúčastniť sa bitiek PvP a PvE, čo bude mať pozitívny vplyv na zážitok. V časoch prímeria trénujte vojakov každú minútu a udržiavajte ich v dobrom stave. K posilneniu prispeje aj výskum vedcov, ktorých do mesta priťahuje dobrá sláva jeho vládcu. Postavte pre nich akadémiu a vymyslú užitočné pomôcky, lektvary, materiály a technológie. S ich pomocou dosiahnete nové výšky v oblasti ekonomiky a vojenských schopností, čím sa hra Tron Kingdom at Var stane zaujímavejšou. Okrem toho sa pravidelne vydávajú aktualizácie a pridávajú sa nové riadky zápletky.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more