Záložky

tvorca kráľovstvo

Hra Kingdom Creator

tvorca kráľovstvo

Kingdom Creator

Magee - ľudia vlastniaci tajomné mystické sily. Podľa ich rozmary môžu objaviť nové stvorenie na svete, rastú lesy, erupcie sopky. Majú veľkú silu, ktorá môže byť zameraná na dobré aj zlé. Už ste niekedy chceli mať taký dar? V súčasnej dobe v hre Kráľovstva Creator, chceme ponúknuť, aby sa stal tvorcom kúzelník, ktorý chce využiť všetok svoj dar a talent budovať kráľovstvo dobra, v ktorom ľudia žili bane život a užívať každý deň. Pred vami na obrazovke bude krásne lúke na brehu rieky. Je potrebné umiestniť ju na zámku a ďalších stavieb. Nižšie uvidíte ovládací panel s ikonami, z ktorých každý je zodpovedný za niektoré z vašich akcií. Kliknutím na ne môžete zmeniť pozadie, počasie, výhľad na zámok a mnoho ďalšieho. Tu už všetko závisí na vašom vkuse a talentu tvorca. Takže sedieť a robiť svoju históriu
Hra Kingdom Creator je celkom zaujímavá a vzrušujúca. Otvorenie kráľovstvo Creator na našich webových stránkach budete tráviť skvelý čas a bude schopný realizovať všetky svoje talenty dizajnér a tvorca.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more