Záložky

chrám Trap

Hra Temple Trap

chrám Trap

Temple Trap

Pred nami je nová vzrušujúca hra Temple Trap známa firma, ktorá vyvíja zmyslové hry. V ňom vám stretnúť Jack - motivovaný mladý archeológ, ktorý hľadá staroveké artefakty a rôznymi hodnotami. Podľa jedného zo starovekých rukopisov, hlboko v džungli bola skrytá v starobylom chráme, ktorý podľa legendy skryté staroveké poklady jedného z indiánskych kmeňov, ktoré kedysi žili v tejto džungli. Náš hrdina zhromaždila všetko, čo potreboval pre expedíciu sa vydal na prehliadku chrámu. My sme sa k nemu v tomto dobrodružstve. Budeme skúmať túto starobylú štruktúru a rozlúštiť všetky jeho tajomstvá. Na našej ceste splniť viacero pascí, hádanky a hádanky, ktoré musíme riešiť. Nezabudnite, že to záleží na vás život nášho hrdinu, pretože ak urobíme chybu niekde, potom Jack zomrie a vy budete musieť začať hru od začiatku. Hra sa ovláda myšou
Temple hra Trap má pomerne zaujímavú zápletku, krásnu grafiku a celkom pekné hudobný sprievod. To všetko dohromady vytvára jedinečnú atmosféru hry, ktorá vás ponorí do a pomôcť oživiť svoj ​​voľný čas. Mount Temple Pasca na dotykovom telefóne, počítači alebo tablete a ponorte sa do sveta dobrodružstiev a tajomstvo. Ak chcete, môžete len hrať on - line na internete. Ak chcete urobiť, prejdite na minimum registráciu alebo prihlásenie k účtu na sociálnej sieti. To vám dá možnosť pozvať svojich priateľov Temple pasce, rovnako ako všetky váš pokrok bude zobrazený vo vašom profile. Hra je navrhnutá tak, aby rozvíjať inteligenciu a logické myslenie. Takže sedieť a baviť sa.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more