Záložky

Bacon Ninja

Hra Ninja Bacon

Bacon Ninja

Ninja Bacon

Pred nami je nová vzrušujúca hra od Ninja Bacon jedným z popredných herných vývojárov dotyk. V ňom budeme ponoriť do nádherného sveta umenia ninja. Tentoraz vedci objavili veľmi dlhú dobu, a varené veľmi silné bojovníkmi a špiónov"Walking"v tieni. A predstavte si, že to všetko platí do paralelného vesmíru, kde žijú inteligentné zvieratá. Náš hrdina prasa Bacon. V prvej polovici svojho života všetkých zranených a šikanujú, a jedného dňa plinuv všetko, čo šiel do tajného rádu s cieľom naučiť bojovať, ktoré by postaviť sa za seba. Počas výcviku si uvedomil, že jeho volanie učiť ostatné, a to sa stalo ešte ťažšie sa učiť. Niekoľko rokov uplynulo a teraz náš hrdina musí zložiť skúšku o titul majstra. Náš hrdina ísť cez prekážkovú dráhu v chráme plné najrôznejších pascí. Vašou úlohou je pomôcť mu v tom. Riadne posúdiť umiestnenie prekážok a vybudovať trasu. Dávajte pozor na rýchlosti doby nabíjania, a to vám pomôže v absolvovanie. Ovládacie prvky sú veľmi jednoduché a je vykonávané pomocou myši
Hra Ninja Bacon má docela legrační hry, krásna grafika a jednoduché, ale úžasné hudby. To všetko vás vtiahnu do nezabudnuteľnou atmosférou a vám umožní vychutnať si hru Ninja Bacon úplne. Rýchlejšie Stiahnuť hru Ninja Bacon k svojmu telefónu, tabletu alebo počítača a ponoriť sa do jedinečného sveta spisovateľov, ktorí vyvinuli. Je tiež možné hrať priamo na internete. Stačí ísť na minimum registra na webových stránkach, alebo sa prihlásiť pomocou niektorého z účtov sociálnych sietí. Potom môžete pozvať svojich priateľov do hry a uvidíte úspechy druhých. Užite si hru a zábavu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more