Záložky

Moja kniha dobrodružstvo

Hra My Adventure Book

Moja kniha dobrodružstvo

My Adventure Book

Pred nami je nová vzrušujúca hra My Book Adventure od jedného z popredných herných vývojárov dotyk. To vám predstavil sympatický mladík, Jack. Od detstva miloval čítať z knihy, ktoré ho ponorí do sveta dobrodružstva, mágie a spletitých príbehov, ktoré excitované mu vadiť jeho brilanciu. Potom jedného dňa, keď sa prebudil, náš hrdina sa ocitol v neznámom dome. Keď sa tu ocitol, a to, čo sa deje? Jeho oči spočinuli na stole, a tam našiel odkaz. Bolo povedané, že jeden z sprievodcov pre zábavu, ktorá ho nesie do jedného zo svetov kníh a teraz, keď dostane domov k nášmu charakteru bude musieť byť vykonané určitým spôsobom, a nájsť tento mága. Náš hrdina nebol zaskočený a začal na ceste. Teraz vy a ja mu pomôcť. Ak chcete ísť celú cestu, musíme vyriešiť veľa tajomstiev a hádaniek, pretože nič nie je tak jednoduché. Ovládanie hry je pomerne jednoduchý a prebieha s myšou. Kliknite na objekty vidieť, pretože pod nimi môže skrývať predmety ktoré potrebuješ. Ak sa vám zdá, ako sa dostane k vám vo vrecku. Premýšľať o tom, ako ich používať, a ak ho nájdete, stačí pretiahnuť, čo budete potrebovať
Hra My Adventure Book má veľmi zaujímavý príbeh, nádhernú grafiku a originálnu hudbu. To všetko sa nenechá ľahostajným ani jeden notorický hráč fanúšik riešiť hádanky a hádanky. Naozaj, v prvom rade My Adventure Book je zameraný na rozvoj inteligencie a logické myslenie. Rýchlejšie natočte ho na svojom tablete, telefónu alebo počítača a vychutnať si hru. Je tiež možné hrať priamo z miesta na Internete. Ak chcete predviesť svoje úspechy ostatným hráčom, stačí ísť zaregistrovať alebo sa prihlásiť pomocou rovnakého účtu z jednej zo sociálnych sietí. Potom sa zobrazí všetky vaše úspechy a úspechy na váš profil, a spolu s nimi budú k dispozícii všetkým ostatným.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more