Záložky

malý alchymista

Hra Little Alchemy

malý alchymista

Little Alchemy

V dávnych dobách sme žili alchymisti, ktorí by mohli spájajú jednotlivé prvky, ktoré umožňujú získať nové látky a predmety. A starí alchymisti boli starí muži s dlhými fúzmi. A nie je divu, pretože toto školenie nechal celý svoj život dlhý a nemohli poznať všetky tajomstvá tohto fascinujúceho vedy. Nemožno povedať o tebe, môj mladý priateľovi, pretože pred sebou herné malý alchymista, kde si môžete urobiť skutočné kúzlo. Tu bude pripájať rôzne predmety, ktoré vám umožnia vytvoriť nové položky. A vy to všetko bude v prázdnom svete, ktorý určite bude transformovaná potom, čo ste mal v ruke. Spočiatku budete mať 4 elementy: oheň, voda, vzduch a zem. Začať je prepojiť medzi sebou pomocou kombinácie koncipovaný. Postupne sa hra Malá Alchemy vám dá viac a viac nových položiek. A všetky z nich budete môcť znova pripojiť, čím rozširuje svoju vlastnú sadu objektov a nehnuteľností. A postupne, v tomto svete bude existovať mestá, obce, zatiahnuté, sopky, rieky a ďalšie. Všetko je obmedzená len na vašej fantázii, pretože hrať hru Malý Alchemist môže byť takmer nekonečne. vy všetci 560 rôznych položiek a funkcie budú k dispozícii, ktoré môžete získať. Gameplay v Malý Alchemy hry je veľmi jednoduchý. Je len potrebné prejsť pravý región rameno vybraných predmetov na hracej priestor. superpozície je na sebe navzájom. Ak sa nemôžu pripojiť, potom sa okamžite otočil im stalo, a stanete majiteľom nového objektu. Postupne môžete získať čím ďalej tým zložitejšie objekty. ktorý vám umožní vytvoriť tento svet, v ktorom veľmi skoro bude schopný podporovať život, pretože vaše úsilie. Niektoré recepty online hra HTML5:
Voda-voda = morská
tehla šamot =
Tehla-tehla = tehlovej stene. To je len malá časť potenciálu v tejto aplikácii, dúfam, že budete môcť vyriešiť všetky tajomné alchýmie recepty a potom sa môžete vydávať za skutočný alchymista, ktorý je predmetom takmer všetko, čo v tomto svete.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more