Záložky

Origami pre deti

Hra Kids Tangram

Origami pre deti

Kids Tangram

Pred nami je nová vzrušujúca hra Deti Tangram, kde budeme ponoriť do fascinujúceho sveta origami. Je to umenie vytvárať celý rad sôch z papiera. Ak to chcete vyskúšať sami vytvoriť niečo zaujímavé? Prostredníctvom Deti Tangram hre máte šancu. Včasný kontakt nastane pred niekoľkými zábery zobrazujúce rôzne zvieratá alebo iné objekty. Vyberte jeden z nich a starostlivo zvážiť. Po kliknutí naň, že rozbil na kusy a len obraz bude viditeľný pred vami. Vašou úlohou je znovu vytvoriť z ​​trosiek. Pretiahnuť na niektorých miestach až sa dostanete celý obraz. K tomu budete mať bodov, a môžete pokračovať na ďalšiu úlohu
Hra deti Tangram vyvinutá pomocou technológie HTML5, čo mu dáva výhodu, pretože môžete hrať nielen na PC, ale aj na akomkoľvek dotykové zariadenia. Nemá žiadne krvavé bitky a je určený pre hráčov, ktorí radi trávia svoj ​​čas pri riešení rôznych hádaniek. Stačí nainštalovať deti Tangram na vašom zariadení a vychutnať originálny scenár tejto fascinujúce hry. Ak si nechcete postaviť ju do svojho zariadenia, môžete si hrať na našich webových stránkach online. Stačí otvoriť ho vo svojom prehliadači a začať.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more