Záložky

Vitajte na zombie

Hra Welcome To Zombie

Vitajte na zombie

Welcome To Zombie

Na virtuálnej rozlohy sú jednoducho príliš veľa zombie, ktoré visí tu po celú dobu a pri ich počet sa zvyšuje, je statočný hrdina, ako je tá v hre našom Vitajte na Zombie. Je na čase zničiť pár sto zelenej bytosti, nech všetci vápno nebude fungovať, ale značná časť je stále úspešná. Muž chytil oboma rukami do stroja a šiel sa stretnúť davu Ghúlov. Ešte je pred páchnuce zombie armádny zelená s kúskami hnijúceho mäsa nenechajú na pokoji. Hra je dej nenáročný - zastreliť, pohybujúce sa v smere hlavného hrdinu, ale zacítil vôňu čerstvého mäsa a túžia jesť. Monsters je veľa, nenechajte sa obklopí charakter tohto toľko inteligencie nepotrebujú, tlačí bytosť zo všetkých strán, a potom, čo doháňa stále nové. Slovo z úst rýchlo šíriť správy a zombie hordy neustále prichádzajú. Hra Welcome To Zombie - dynamický strelec s prvkami hororu sa počet zombie mohla ponoriť do panickej každého, ale nie ten, kto sa dobrovoľne rozhodol sa s nimi vysporiadať. Existuje vážne riziko pre štát rovnako nemilosrdný monštrum, ak je zlo tvaryuga kusnёt krku alebo rúk, nenechajte sa zavrieť, niekedy sa oplatí na krok alebo skok, aby sa viac pohodlnú pozíciu a odtiaľ k streľbe. Znak má skutočnú príležitosť rozvíjať a zlepšiť svoje bojové schopnosti a zbrane, použite ju, ak môžete zbierať až niekoľko mincí a ich počet závisí od počtu usmrtených zombie. Ako nástroj pre správu hra Vitajte na zombie
Pomocou myši, ak hráte na PC alebo notebooku. Pri prehrávaní na smartphone, ale stále s dotykovým zariadením, pomocou prsta a otáčať prístroj pri hraní. Pre svoju hru bez ohľadu na to, aké zariadenie ste bude hrať: na iPhone, iPadov, Android alebo Windows Phone. Všade hru a budete reprodukovať úplne spokojní uľahčiť svet pred zombie vírusu a všetky herné postavy sú nesmierne vďačný.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more