Záložky

Prežitie želé

Hra Jelly Survival

Prežitie želé

Jelly Survival

V hre Jelly Survival dostaneme do fascinujúceho rozprávkovom svete, kde žijú želé kvapky. Medzi nimi boli dvaja nepokojný a veselá brat Todi a Jim. Ich zvedavosť a neskrotná smäd výskum je stále tlačí na dobrodružstvo. Dnes, oni sa rozhodli navštíviť odľahlého údolia, kde sa podľa legendy, ľudia z ich života starších, ktorí vedia veľa zaujímavých vecí. Ty a ja sa k nim pripojil v tomto dobrodružstve. Pred nami je cesta cez ktoré bežia naši hrdinovia, to je naplnený množstvom nástrah a prekážok. Ty a ja musieť stráviť naše postavy tak, že nespadajú do nich a nezomrel. Na ceste, zbierať zlaté mince, ktoré vám dá možnosť kúpiť celý rad nástrojov, ktoré môžu byť užitočné pre našich hrdinov na ceste. S každou úrovňou počet pascí sa zvýši a budete musieť preukázať divy obratnosti sa im vyhnúť. naši hrdinovia možno ovládať pomocou ovládacej klávesnicou a myšou
Hra Jelly Survival celkom vydarený skript, ktorý spolu s krásnou grafiku udržiava napínacích hráča a dáva im dobrú náladu. Ona vyvinula založený na technológii HTML5 a je určený skôr na dotykových zariadeniach. Stiahnite si Jelly prežitie na vašom zariadení a vychutnať svoje obľúbené okamihy hre. Môžete tiež pozvať svojich priateľov k účasti, alebo držať konkurenciu medzi ostatnými hráčmi. Ale pre to musíte prejsť minimálne registráciu, potom všetky vaše Priebeh bude zobrazený v osobnom prehrávači.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more