Záložky

Proteíny vs Zombies

Hra Squirrels vs Zombies

Proteíny vs Zombies

Squirrels vs Zombies

Hra Ardillas Vs Zombies pôjdeme s vami v hlbinách vesmíru. K dispozícii je planéta žije rozumný semeno proteín. Po celé stáročia, boli zapojení do poľnohospodárstva, študoval rôzne vedy - skrátka žil ako my. Vzhľadom k tomu, jeden z vedcov pokusy o zlepšenie hnojív a niečo spackal s chemikáliami. Keď sa nastrieka na skúšobné pole lietadlo omylom preletel cintorína, a liek bol na cintoríne, a kvôli nemu mŕtvi ožívajú a premenil zombie. Teraz je táto horda monštier sa sťahujú do jednej z osád proteínu s cieľom ho zotrite mapy. Vy ste jeden z dôstojníkov armády z kmeňa, a teraz máte usporiadať obranné rady osád. Vaši vojaci zrazil z arzenálu špeciálnych matíc, ktoré pri výstrele sú schopné zabiť príšery. Teraz vašou úlohou je dať obrannej čaty v ceste po zombie, ktorí dostávajú svoj ​​sektor požiaru a musí zničiť nepriateľa je stále na okraji mesta. Za vraždu budete mať body. Tiež kliknite na hviezdy, ktoré sú na poli, ktoré vám dám peniaze. Na nich si môžete najať nových pracovníkov, ako aj objavovať nové obranné štruktúry. S každou úrovňou počet nepriateľov sa bude zvyšovať, a monštrá sú rôzne. Takže vás ako dôstojník zodpovedný za obranu bude musieť prísť s ťah. To bude vyvíjať vás Talana stratég a inteligencie
Hra Ardillas Vs Zombies je veľmi cool hra, rovnako ako funky grafika a hudba. Stiahnite si ho na niektorý z vašich obľúbených zariadení, a len zábava tráviť čas. Tiež si môžete hrať, a na internete. Ak chcete vidieť svoj ​​pokrok druhú potom stačí ísť registráciu. To vám dá príležitosť pozrieť sa na úspechu ostatných hráčov a ukázať svoju. Užite si hru a zábavu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more