Záložky
Športové hry on-line

Športové hry on-line

Milovníci športov a hrať zadarmo online športové hry, dostať sa v tejto kategórii neuveriteľné potešenie. Iba vo virtuálnom svete môžete lyžovať jazdiť v lete, tak v zime hrať vodný volejbal. Okrem európskeho futbalu, máme americký tenisový nutne malé i veľké, baseball možno prehrávať tučniaky a fľašu zraziť dole bowling. Môžete jazdiť na Boba a vychutnať si trojrozmerný obraz tunelov, usporiadať súťaže v streľbe, pohon na strojoch, aby sa spojili v kruhu a knock-out amerického prezidenta vyhrať Jackie Chan v karate.

3.9 1 2 3 4 5 (Total 14)

Hry Šport podľa kategórie:

Prehrávanie najzaujímavejšie športové hry online!

Športové hry on-line Športové hry on-line

Teraz každom športe sa zaoberajú on-line. V lete ľahko prejsť lyžovanie a zimnú zahrať plážový volejbal. Každý, kto sa môže stať majstrom v akejkoľvek súťaži, a dokonca porazil rekord oponenta. Všetky olympijské udalosti sú k dispozícii kedykoľvek, a športovci sú známe počítačové postavy, hrdinovia komiksu, televízne relácie, karikatúry, a celebrít. Rokov športové mini-hry nepomôže napumpovať tlače a biceps, ale ottochat vašej reakciu, a to je vynikajúca príprava na začatie skutočnej športovej kariéry. Tu si môžete tiež vyskúšať všetky smery, a vybrať si šport, ktorý by sa zapojili v vážny. Simulátory sú identické súčasných pravidiel, a to je tiež plus. Ale môžete sústrediť len na prácu sa jednotlivé prvky, ako je napríklad trest.

Run, strieľať, hádzať, skákať!

sme mapované všetky oblasti športových hier, a môžu byť označené ako:

  • Zimná a letná
  • na
  • Presnosť
  • Skill
  • S loptou
  • Inteligentné

Športové hry on-line Športové hry on-line Najpopulárnejší tento šport hry online Football. Vyučuje v rôznych výkladov. Jedná sa o klasický simulátor, kde si môžete zahrať spoločne, alebo sami proti tímu robotov všetky reálne pravidlá; Medzi hlavami futbalu, kde charaktery Chase a odraziť loptu c pomocou hlavu bez tela a nôh; trest alebo brankár – ako prvky futbalu. Hrá v jeho známych hráčov, Smeshariki, SpongeBob s morského života, Scooby Doo, Mickey Mouse a ďalšie.
Ďalšie športové ihrisko pre loptové hry ponúka nie menej populárnych oblastí: basketbal, volejbal, baseball, tenis, futbal. Hrdinovia sú tu tiež rôzne, a bude legrace s nimi hovoriť počas cvičenia, čo sa môže zdať ako moderné, alebo sa vás v rôznych obdobiach až do doby kamennej.
smermi zahŕňajú inteligentný šach, biliard a kartové hry, most, choďte, zmenky, Renju – analóg mlynček. Dať prednosť v psychickej záťaži fyzikálnych, zistíte, máme možnosti zábavy, ale to je najlepšie, aby im striedať s aktívnymi oblasťami. Pozývame vás k hre športové závod, ktorý je v závode. To je miesto, kde rozloha a adrenalín! Vozidlá akéhokoľvek dizajnu je k dispozícii v rôznych nákladných automobilov, osobné automobily, autobusy, traktory, motocykle s bicyklov, skútrov, štvorkoliek, lode, dokonca aj vesmírnych lodí. Pohon môže byť všade: na okruhu, v oblastiach s prírodnými podmienkami, v meste a na vidieku trasách s prekážkami. Ak prinesie do vesmíru, bude prúdové motory vyhodiť svoje rakety tak rýchlo, že hviezdy sa zmenil na páse. To je miesto, kde skutočná súťaž koná! A ak máte radi kone, vyrazte na preteky.
Zimná predstavuje novú zábavu, a teraz môžete lyžovať na zjazdovkách, cut-korčuľovanie ľadové pole a hrať hokej, usporiadať bitku s snehové gule, že strieľa z dela, kĺzať na fazuľa a zúčastniť sa biatlonu.

Virtuálne športové výhody

Sport sa vyvíja, o tom nie je pochýb. S ním vaše reakcie bude lepšie, budete cielenejšie, zdravý a aktívny. Ale v prípade, že tréner vyžaduje disciplínu, vo videohrách si môžete dovoliť uvoľniť a ísť proti pravidlám. No, nie je to sranda riadiť Bigfoot, ktorý využíva tučniakmi miesto guľa? Dedko Claus jazdiť na snežnom skútri, slimák Bob sa snaží vyhrať preteky, Scooby Doo utečie z duchmi štadióne, Simpsonovci hrať volejbal na pláži, a iné charaktery nie sú pozadu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more