Záložky

plné ponorenie

Hra Full Inmersion

plné ponorenie

Full Inmersion

Koľko tajomstvo skryté v hlbinách morí a oceánov. Koľko rôznych staroveké artefakty a poklady odpočíva na hĺbke mora. Mnoho statočných potápači a potápači zostupujú do vody, aby zistili, že tam je niečo zaujímavé. V súčasnej dobe je hra Full Immersion vy a akt ako taký výskumného pracovníka. Budeme sadnúť s vami a začať batyskafu ponorené. Podľa legendy, sa tu nachádza na morského dna nespočetných pokladov. Ale akonáhle tam boli vojenské akcie počas druhej svetovej vojny a celý podvodný priestor posiata mínami. Takže čakáme na pomerne nebezpečné a vzrušujúce dobrodružstvo. Starostlivo pozrieť na obrazovku. Vidieť bane okamžite robiť všetko, čo by sa nedostala do neho, inak explodujú. Každá explózie spôsobí poškodenie batyskafu. A to sa môže stať, že nedosahujú koncový bod vašej cesty, ale jednoducho zahynúť
Hra Full Inmersion celkom fascinujúce, s dobre premyslené sprisahania a krásnou grafikou. Úplné otvorenie Ponorenie na našich webových stránkach si chladnú tráviť svoj čas cestovaním do ponorky pod vodou.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more