Záložky

dieťa ženšen

Hra Ginseng Baby

dieťa ženšen

Ginseng Baby

Alfred - starý dobrý kúzelník kedysi žili vo veľkom meste. Ale v priebehu času, všetok ten rozruch bol unavený a rozhodol sa vzdialiť od miest a žije vo vidieckych oblastiach. Tak si kúpil malý domček ďaleko od ľudí. Ale pretože bol by nature neúnavnej a nemohol nečinne sedieť, potom som sa rozhodol zasadiť korene ženšenu. Pre toto, on oplotené ihrisko a rozsieval svoje semeno. Teraz máte len čakať na vznik sadeníc. Hra ženšen Baby ty a pomôže náš sprievodca, ktorý žať plody, ktoré už vzrástol. bude pole dieru, z ktorej sa objaví, potom zmizne ovocie pred nami na obrazovke. Musíte akonáhle ovocie sa ho vytiahnuť von z diery. Pritom budete kliknutím na plod a vytiahnite ju až na vrchol. Hlavná vec, to všetko rýchlo, pretože počet plodov, ktoré sa objavujú zo zeme každú minútu zvýši, a ak nemáte čas ju stratiť
Hra Ženšen dieťa celkom vzrušujúce, a bude rozvíjať vo vás obratnosť a samozrejme aj rýchlosť reakcie. Otvorenie ženšenu dieťa na našich webových stránkach sa budete baviť, a čo je najdôležitejšie zaujímavé tráviť svoj čas pre túto hru.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more