Záložky

Santov Flight

Hra Jetpack Santa

Santov Flight

Jetpack Santa

Nový rok - rodinný sviatok, ktorý sa oslavuje po celom svete. Koniec koncov, v tejto dobe pri stole idú k príbuzným a priateľom, oni sláviť tento sviatok, a samozrejme dávať navzájom darčeky. A všetci veria v zázraky a grandfatherly Santa Claus, ktorý preniká do domu v noci a zanecháva darčeky pre malé deti. Ale málokto vie, že naša Santa sa pripravuje na tento deň vopred. V súčasnej dobe v hre Jetpack Santa my vám pomôžeme náš hrdina, aby sa pripravili na dovolenku. Hlavnou úlohou je zhromažďovať dary, ktoré sú stratené, keď boli elfovia, ktorými je prepravovaný s hračkou továrne do domu Santa. Teraz náš dobromyseľný potreba rýchlo zbierajú skoro po Silvestra a je potrebné správať darčeky pre deti. Elfovia konštruovaný pre Santa jetpack a teraz bude schopný rýchlo lietať a zbierať darčeky. Ale na ceste príde v mnohých rôznych pascí a nebezpečenstvo a musíte letieť okolo nich, ktoré by nespadne, a náš hrdina bol zabitý. Správa letu, ktorý budete používať myš. Zhromaždiť čo najviac darčekov, pretože deti čakajú na ne tak,
Hra Jetpack Santa je dokonale premyslený dej a farebné grafiky. To všetko vytvára atmosféru, ktorá okamžite upúta vašu záujem v tejto hre. Otvorená Jetpack Santa na našom webe a ponoriť sa do úžasného dobrodružstva s Santa Claus.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more