Záložky

oslabuje kuchyňa

Hra Kitchen Slacking

oslabuje kuchyňa

Kitchen Slacking

Pred nami je nová vzrušujúca hra od spoločnosti Kitchen flákania Softgames, ktorá sa špecializuje na výrobu hier pre dotykové zariadenia. V ňom budeme zoznámi s mladou dievčinou, Sarah. Od detstva, rada šťourat v kuchyni pomáhať moju matku s prípravou rôznych chutných pokrmov. Ako ona rástla starší, to bol prijatý do potravinového inštitútu, ktorý skončil skvele za pár rokov. Bezprostredne po tom, ona dostala prácu v jednej z kaviarní v meste. Dnes je jej prvý smena v práci, pomôžme jej vysporiadať sa s brilantne zákazníckych objednávok. Na obrazovke vidíme jedlo objednať hosť, pravý panel musíme ju vybrať a začať varenie. Nezabudnite, že kuchár miesta v čase príde k vám a skontrolovať, či robíte to správne, a k ​​určitému dátumu. ktorý je definovaný na prípravu každej misky. Ak váš šéf bude nešťastný, v najhoršom prípade, mohli by ste prísť o svoju prácu. Nezabudnite, že s každou úroveň bude počet objednávok zvýši, a vašou úlohou je robiť všetko
Kuchyňa flákania hra napísaná v HTML5 novej platforme, ktorý je široko používaný v dnešnej dobe. Z tohto dôvodu budete môcť vychutnať hru nielen hrá na lokálnom počítači a notebooku, ale aj na tak prevláda dnes dotykových zariadení. Krásne dohľadať grafika, skvelá hudba a zaujímavý dej nenechá ľahostajným ani jeden hráč. Koniec koncov, táto hra je určená pre všetky vekové kategórie a osloví nielen deti, ale aj dospelých. Rýchlejšie k stiahnutiu kuchyne flákania na svoje obľúbené zariadenia, a ponoriť sa do čarovného sveta kúziel, kde kuchár vytvára svoje majstrovské dielo. Tiež si môžete len hrať hru na internete. A kto vie, možno vás vyhrá titul najlepších kuchárov na svete.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more