Záložky

Farm Days

Hra Farm Days

Farm Days

Farm Days

Game Farm Days: prevzatie
Obyvatelia mesta si niekedy myslia, že bývanie na farme je veľmi príjemné - počasie je vždy skvelé, slnko svieti, vzduch je čistý, jedlo je čerstvé. Ale to sa stane, ak ste turistom v dedine, keď nemusíte pracovať od východu do západu slnka, takže na stole je jedlo. Trochu pochopenia toho, ako to funguje na Zemi, pomôže prehliadačová hra Farm Days. Všetko to začalo tým, že ste zanechali dedičstvo - opustenú farmu. Po vstupe do práv majiteľa ste okamžite prišli na miesto, aby ste zhodnotili rozsah pozemku. Čo však bolo sklamaním z toho, čo videl - všetko okolo bolo pokryté vysokou trávou a dvoma osamelými budovami - váš dom a stodola, mžoural a schudol. Zdá sa, že predchádzajúci majiteľ neurobil nič po dlhú dobu a za tie roky prišlo úplné pustnutie. Musíte ukázať, na čo ste pripravení, a že obyvatelia miest sú tiež schopní zvládnuť veci a sú schopní pracovať. Keď budete hrať Farm Days, budete potrebovať inšpiráciu a trpezlivosť, aby ste si najprv vypočuli asistenta, ktorý sa s vami stretne, usmerní vaše akcie a rozdá úlohy. Volá sa Masha - živé dievča žijúce v susedstve. Hneď ako vás pozdravila, okamžite sa obrátila na hlavnú vec - prácu. Vyvíjame vlastnú farmu
Dievča ukázalo, v akom strašnom stave je váš dom, a ak v ňom chcete bývať, musíte ho opraviť. Nerobte si starosti, je ľahké to urobiť - stačí kliknúť na budovu a tu je malý biely kaštieľ s inteligentnou červenou strechou a malou záhradou okolo. Ďalší v rade je stodola - hlavná budova, pretože do nej vložili plodinu a držali nástroje. Ukázalo sa, že tiež potrebuje zásadné prepracovanie. Urobte to isté s ním a dierami v streche sú záplaty, steny sú natreté, rozbité okná sú nahradené novými. Po odstránení problému s opravou začneme plodinu pestovať. Prvá vec, ktorú musíte pestovať, je pšenica. Ak chcete začať, natiahnite vodu do studne a vylejte malú plochu zrnkami. Musíme počkať, kým sa klíčky vyliahnu, dozrievajú a bude možné ich zhromaždiť. Existuje však kratšia cesta - platiť dve peňažné jednotky a pšenica porastie oveľa rýchlejšie. Na dokončenie každej akcie je potrebné vykonať kurzívu na objektoch:
• V studni zhromažďujeme vodu
• Kliknite na pozemok, aby sa voda
• Keď je plodina zrelá, kliknutím na ňu ju znova olovíte.
V budúcnosti, pri hraní hry Deň farmárov, robíme to isté, kedykoľvek je potrebné konať. Začnite zarábať
Scenár vývoja hry je zaujímavý. Ak chcete do neho zadať svoje meno, pomôže vám registrácia na Farm Days alebo registrácia prostredníctvom sociálnej stránky. Keď sa plodina pozberá, spadne do stodoly, ktorú ste opravili, vedľa ktorej uvidíte nástenku. Akonáhle sa tam objaví zelené začiarknutie, nastala nová úloha. Na Dni farmy iPlayer vám môže byť ponúknutá lukratívna dohoda o dodávke jedného z produktov, a ak to prijmete, začne sa seriózna práca. Od tejto chvíle by ste si mali pamätať na svoj imidž a pokúsiť sa nesklamať zákazníkov. Dni farmy vám postupne otvoria mnoho zaujímavých príležitostí:
• Chov zvierat a hydiny
• Pestujte rôzne rastliny
• Budovanie podnikov
• Spracovanie výrobkov na tovar
• Predávať ich na trhoch a v obchodoch
Od mestského obyvateľa, ktorý prišiel na prázdnu zem, pôjdete k skúsenému farmárovi, rozvojovému a bohatému, ktorý má všetko pod kontrolou.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more