Záložky

Tanki Online

Hra Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online

Tanki Online je ďalší vzrušujúci trojrozmerný zážitok pre hráčov, ktorí chcú strieľať. Hra bola vytvorená na verziu klasickej tankovej bitke, ktorí boli v roku 1990 herné konzoly dandy. Oni udrel celej svojej kráse a hrateľnosť, ale dnes budete môcť hrať v trojrozmernej verzii podloubí v režime pre viacerých hráčov.
Na začiatku hry budete musieť zaregistrovať a prejsť malým školenia, ktoré vám poradí, ako spúšťať svoje tanky, ako rozvíjať svoje protivníkov a vyhrať. Po tréningu, budete mať možnosť získať niekoľko bonusov pre ďalší rozvoj.
Pred začiatkom bitky otvorte zoznam aplikácií, ktoré možno prezerať v ľubovoľnom bitke pripojiť. Sledujte to veľmi opatrne, a ak ste začiatočník, nemohli dostať do vážnych bojov. Môžete tiež usporiadať svoj vlastný boj, ak nie nájdený vhodný zoznam. V tanku prihlásený má garáž, v ktorom hlavné akcie hry, potom si môžete kúpiť nové typy zariadení, upgrade existujúcej. Zlepšenie zahŕňa takmer všetky vojnové mašinérie, od húsenice do barelov zbraní a streliva k nim. Nepoužívajte kladivo o denných bonusy, ktoré vám pomôže v rozvoji, viac cien a náhradných dielov.
V každej bitke rôznych podmienok vyhrať, v závislosti na režime vyberiete alebo vytvoriť sami. V prípade, že je potrebné zničiť všetkých nepriateľov, niekde viedol vlastnú databázu tým, že hrá ako tím, ale niekde a zachytiť nepriateľské vlajky. Na hre mapa širokú škálu prostriedkov, ich výberu si môžete zvýšiť svoj tank v určitom čase, ale pamätajte, že vaši nepriatelia sú si tiež vedomí bonusov, takže buďte opatrní.
Meny sú tiež rôznorodé, to môže byť, ako sa robí a nákup. Pre kryštály, ktoré sú predávané samostatne, môžete si kúpiť silnejšie zbrane a urýchliť modernizáciu bojových jednotiek.
On-line tanky ľahko spravovať iba niekoľko tlačidiel pre pohyb a prepúšťanie, je tu jedna vlastnosť sa môžete obrátiť na vežu, na ktorom zbraň. Poraziť svojich nepriateľov a získavať skúsenosti, budete odomykať nové výhody, ktoré poskytujú vstup do ligy a vytvoriť si vlastný klany.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more