Záložky

Medzinárodná vesmírna stanica - Dokovací simulátor online

Hra ISS Docking Simulator

Medzinárodná vesmírna stanica - Dokovací simulátor online

ISS Docking Simulator

Online dokovací simulátor vám predstaví skutočné kontrolné rozhranie, ktoré používajú astronauti NASA na manuálne pilotovanie SpaceX Dragon 2 na Medzinárodnej vesmírnej stanici. Úspešné dokovanie sa zvažuje, keď sú všetky zelené čísla v strede rozhrania nižšie ako 0,2. Buďte trpezliví, pretože rýchlosť pohybu v priestore je oveľa nižšia ako rýchlosť pohybu na Zemi. Ako používať ISS Dokovací simulátor:
1. Zelené čísla sú korekcie, ktoré je potrebné dosiahnuť pri zarovnaní. 2. Najprv upravte pozdĺžnu, zvislú a bočnú os pomocou tlačidiel joysticku napravo. Musíte sa správne pripraviť na dokovanie. 3. Potom pomocou pákového ovládača vľavo zmeňte svoju pozíciu v porovnaní s ISS. Použite tlačidlá hore, dole, doľava a doprava. 4. Spínače citlivosti sú umiestnené v strede každého pákového ovládača. V predvolenom nastavení je citlivosť nízka. Pokúste sa robiť nečakané pohyby v blízkosti ISS. päť. Vaším cieľom je zelený diamant prekrývajúci sa v hornej časti dokovacej stanice. Ak chcete začať s dokovaním, musí byť vycentrovaný. 6. Modré čísla sú rýchlosť, ktorou sa pohybujete alebo otáčate. Vaša rýchlosť vo vzťahu k ISS je vpravo dole, tiež modrá. 7. Udržujte rýchlosť pod -0. 2 m / s, ak je vaša vzdialenosť k medzinárodnej stanici menej ako 5 metrov. Ak sa pohybujete veľmi rýchlo, riskujete zrútenie na stanicu. Veľa šťastia, kozmonaut!

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more