Záložky

Forge of Empires

Hra Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires

Forge of Empires - od primitívnej spoločnosti k modernej dobe. Hra Forge of Empires je jedinečná v tom, že hráč v nej prechádza všetkými fázami ľudského rozvoja a vedeckými úspechmi od doby kamennej po súčasnosť. Tento projekt upútal pozornosť viac ako 20 miliónov hráčov na celom svete, takže užívateľ sa nemusí nachádzať sám v púštnom priestore herného sveta. Vo Forge of Empires začína hra malou dedinou obývanou iba niekoľkými ľuďmi. Preskúmaním nových technológií, rozvojom vedy a kultúry môže hráč vybudovať obrovský a mocný štát s veľkou populáciou, priemyslom na vysokej úrovni a silnou armádou. Tento projekt je vojensko-ekonomickou stratégiou, v ktorej nie je možné dosiahnuť výsledky bez múdrej vlády krajiny a vynikajúcich vojenských výkonov. Forge of Empires - vlastnosti. Projekt Forge of Empires môžete hrať až po predregistrácii. Vyplnenie formulára netrvá príliš dlho, musíte do príslušného poľa zadať platnú e-mailovú adresu a zadať heslo. Táto formalita je potrebná, aby sa hráč, vstupujúci znova a znova, mohol dostať do svojho profilu so všetkými úspechmi, zdrojmi a priateľmi. V novom svete používateľa sa s používateľom stretne poradca Ragu Silvertong, ktorý mu v počiatočnej fáze pomôže porozumieť zložitosti hry. Neskôr sa objavia ďalší poradcovia - architekt sa naučí, ako stavať budovy a výrobu, vedec, ako začať výskum, vojenský inštruktor, ako trénovať armádu a viesť kampaň. Na vybudovanie úspešného hospodárskeho systému je potrebné získať zdroje, vybudovať výrobu a vyrobiť tovar a vyberať dane. Na tento účel musíte postaviť budovy:
• Obytné budovy zvyšujú počet obyvateľov mesta, ktorí zase platia dane, a prinášajú mince do štátnej pokladnice. • Výrobné zariadenia umožňujú extrahovať zdroje;
• Priemyselná výroba zo surovín produkuje rôzne tovary, materiály pre rôzne priemyselné odvetvia sa môžu nachádzať v rôznych častiach kontinentu;
• Vojenské budovy umožňujú nábor a výcvik vojakov. • Verejné budovy a ozdobné ozdoby pre obyvateľov mesta potešia a zvyšujú úroveň šťastia. Šťastná populácia šťastne platí dane a pracuje pre dobro štátu. Krásne a šťastné mesto je určite dobré, ale aby ste sa mohli rozvíjať, potrebujete miesto pre nové budovy, takže bez rozšírenia územia a zajatia susedov to nebude fungovať. Hráč musí najskôr vykonať prieskumné operácie v susedných krajinách a potom tam poslať jednotky. Iba spojením nových krajín môžete rozšíriť hranice svojej ríše. Vo FOE TV existujú rôzne typy jednotiek, ktoré sa javia ako hráč, ktorý sa pohybuje v čase a vyvíja sa vedecká základňa štátu. Armáda je rozdelená do nasledujúcich typov:
• Rýchlí vojaci - pohybujú sa ďaleko, ale zbroj je slabá;
• Ľahké jednotky - rýchle, silné;
• Ťažké jednotky - pomalé, ale dobre bránené, ak sa dokážu priblížiť k nepriateľovi a neodolať;
• Šípky - dokonale útočia na diaľku, ale nemôžu vydržať nablízku;
• Truckers - iba dlhé vzdialenosti, môžu strieľať cez celé bojisko. Hra FOE, kde používateľ ovláda jednotky a priebeh bitky. Je možné, aby rozdelil vojaka, ktorého je lepšie vyslať do boja s týmto nepriateľom a ktorý by mal zostať na ochranu svojho rodného mesta. Bitka sama o sebe prebieha v kôl, krok za krokom, užívateľ pohybuje svojimi vojakmi sám a posiela ich na útok. V hre sú susedia, s ktorými môžete v Guilde bojovať, obchodovať alebo sa zjednocovať.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more