Záložky

Boj so snehovými guľami

Hra Snowball Fight

Boj so snehovými guľami

Snowball Fight

Winter - nádherné a krásne obdobie, kedy celá krajina pokrytá našuchorený sneh a krásne. Mnohé z detí pobaviť pri jazde na saniach, lyže, lipnutie snehuliakov, a samozrejme hrá snehové gule. Pravdepodobne zo všetkých snehové gule zimné hry najznámejšie a populárne. Koniec koncov, môžete im hrať deti i dospelých. A dnes v guľovačku hre sme spolu s detským hrám v tomto náročnom a vzrušujúce zimné hry. Pred nami na obrazovke, obyčajné mesto Dvor je viditeľné. Niekde za ploty stromov alebo iných predmetov skrývajú svojich súperov. Musíte sa pozrieť sa pozorne na obrazovke a akonáhle jeden z nich dal veci vyskočí na neho dohľad a kliknite na dieťa. Preto sme cieľ a hádzať snehové gule na nepriateľa. Ak sa to urobí správne, potom dostaneme guľu o dieťa a bude nám body. Ak nebudeme sreagiruem, sneh bude padať v nás a odstráni určitý počet životov. Uvedomuješ si, vašou úlohou je zasiahnuť všetky snehové gule, a potom idete na ďalšiu úroveň
Hra Snowball Fight je celkom zaujímavá a vzrušujúca. Otvorenie guľovačku zábavu trávime svoj voľný čas si hrať s deťmi v snehu.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more