Záložky

Car Stone Age dobrodružstvo

Hra Stone Age Car Adventure

Car Stone Age dobrodružstvo

Stone Age Car Adventure

V súčasnej dobe je hra Stone Age Car Adventure stretneme s vami je obľúbený u našich malých rodinných Flintstones. Ako si pamätáme, že žijú v dobe kamennej, a ich život je nepretržitý dobrodružstvo. Ako hlava rodiny sa rozhodol prísť s autom. Ten nazbieral hlavu v noci, a nakoniec vynašiel ako prvý na svete auto. Teraz treba skúšať, osedlať Takzvaný vykonajte skúšobnú jazdu nové auto. Budeme aktívnej účasti v ňom. Pred nami je cesta naplnený všetkými druhmi nástrah, prekážky, neúspechy v krajine a skokov. To všetko bude rád komplikovať a pomáhajú nám v hre. Náš hrdina sa pretaktovať svoje vozidlo pri určitej rýchlosti. Všetky pasce stačí preskočiť. Akonáhle je zariadenie bližšie k nim stačí kliknúť na obrazovku a aby náš hrdina skákať a letieť cez prekážku. Na ceste, zbierať obrovské diamanty, ktoré vám dá herné body. Len zbierať rôzne bonusy, ktoré vám pomôžu zvýšiť životnú úroveň, alebo opravovať vaše auto
Game Stone Age Car Adventure je celkom zaujímavá a dobre ťahané grafika. Otváracia doba kamenná Car Adventure zábava budete tráviť svoj čas v rámci účasti na vzrušujúce dobrodružstvo hlavy rodiny Flintstones.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more