Záložky

Vek oceľ

Hra Age of Steel

Vek oceľ

Age of Steel

Pred nami je nová vzrušujúca hra Age of Steel od jednej zo spoločností, ktorá rozvíja zmyslové hry. Dnes sa spisovatelia vás ponorí do sveta, ktorý prežil jadrovú vojnu. Teraz je svet je ovládaný veľkých korporácií vedú boj za zostatkov zdrojov. Každý z nich má svoju vlastnú armádu, a robia celú vojnu. Vy ako veliteľ jednej z jednotiek je treba chrániť bane z rivalmi útoky. Máte malú továreň, ktorá produkuje celý rad zbraní. Vašou úlohou je vybudovať obrannú líniu a zničiť postupujúcej nepriateľské. Vystaviť zbraň tak, aby prvý vlnu útočníkov. Za zničenie nepriateľských vozidiel budete mať herné body. Pre tieto budete môcť robiť opravy existujúcich zbraní, a čo je najdôležitejšie, vyvíjať a vyrábať nový. V ľavom hornom rohu uvidíte meradlo bodov a silu svojej základne. Nižšie je uvedený výber zbraní a na akej úrovni robíte. Starostlivo očakávať, že svoje zdroje. Nezabudnite, že akonáhle nepriateľské vojsko bude prestávka do svojho hradu, stratíte. Táto hra vám umožní ukázať svoj talent vojvodca a stratég. A sme si istí, že budete tráviť čas zábavu a vyhrať túto vzrušujúcu boj
Hra Age of Steel má fascinujúci hrateľnosť, ktorá nenechá nikoho ľahostajným. Docela zaujímavý graf v odtieňoch šedej, krásny zvuk a atmosféru vám dá silu nepriateľských akcií. Stiahnite si hru do svojho tabletu, mobilný telefón alebo počítač a baviť sa. Je tiež možné hrať on - line priamo na internete. Registrovať alebo použiť svoj účet sociálnych sietí. Pozvite svojich priateľov, alebo jednoducho súťažiť s ostatnými hráčmi. Sme presvedčení, že každý hráč je schopný konať v kvalifikácii.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more