Záložky

Truck-transformátor

Hra Trucksformers

Truck-transformátor

Trucksformers

Ste veľký učenec, však nie je jasné, prečo neuznávajú, že sama o sebe nebráni vytvoriť! Posledné dieťa tvoj sa stala moderná, vybavené najmodernejšou technológiou, all-terénne vozidlo. Váš truck-transformátor schopný mnohých vecí, na pravej a múdreho vedenia, a tak overiť ju na zem ste sa rozhodli na vlastnú päsť - no, nie veriť, je to zázrak, zariadenie na niekoho iného! Bude to úžasná cesta, ktorá zostane v pamäti po celé roky ešte príde!
Videli sme vozíky s veľkými kolesami? To je na to budete musieť prekonať v hre chodníky Trucksformers. Áno, predovšetkým, že je schopná transformovať do auta na vzduchovom vankúši alebo obrovské motorovou pílou na bicykloch, tieto funkcie pomôcť prekonať všetky prekážky na ceste. Riadenie dopravy šípok na klávesnici a klávesy 1, 2, 3 transformácie.

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more